Termékeink
|
|
Illóolajok |
|
|
Zsíros olajok |
|
|
Natúrkozmetikumok |
|
|
Masszázsolajok |
|
|
Fürdőkészítmények |
|
|
Szaunaolajok |
|
|
Higiéniai termékek |
|
|
Levegőillatosítók |
Zsíros olajok Zsíros olajok
Jojobaolaj
Pont
Kiszerelés: 50 ml
Javasolt alkalmazás:
bőrápoló- és masszázsolajként minden bőrtípusra
A Jojobaolaj ról/ről bővebben
A jojobaolajat (Simmondsiae oleum) a jojobafélék családjába (Simmondsiaceae) tartozó jojobafa (Simmondsia sinensis, syn. S. californica) magvaiból préseléssel és finomítással állítják elő, kb. 50%-os hozammal. Ez a termék aranysárga színű, olajszerű, folyékony halmazállapotú viasz, melyben főbb zsírsavösszetevőként az eikozénsavat (kb. 70%), az olajsavat és az erukasavat (kb. 10-10%) találhatjuk meg.
A jojobaolaj kedvező tulajdonságaiként említhető, hogy nehezen avasodik, gyorsan beszívódik a bőrbe, jó illatrögzítő és hidratáló, és emellett minden arcbőrtípusnál jól használható. Egymagában, ún. bázisolajként is használható, vagy összetett készítményekben (pl. olajkeverékekben, krémekben) más, alapolajként használt zsíros olajokhoz is adható 10-15%-os mennyiségben.
Kapcsolódó cikkek
Áraink bruttó árak, az ÁFÁ-t már tartalmazzák.





